Monday, November 1, 2010

Kenapa korang baca blog?

Aku tengah mencarik x-factor kenapa orang baca blog. Ada certain orang tu post benda remeh je, contoh pasal berapa kali dia berak, apa benda yang dia makan atau warna seluar dalam apa yang dia pakai. Tapi yang ajaibnya, comment sampai 100...aiyo...

Sebab apa korang baca blog? sebab cara penulisan menarik? or isu yang kena post bagus? atau empunya blog hensem/chantek?

Okay kalau sebab cara penulisan, macam aku cakap tadi, ada penulis blog tu tulis seketul je tapi komen banyak giler.

Kalau soal isu, ada yang post "Hi, I bought this today, I went there, I eat there, I'm happy..blablaba" Is this considered as interesting?

Hensem/chantek? mungkin, tapi ada gak yang macam Halimah, still manage to get hundreds of followers.



SEBAB APA?????!!!!!!!!!!!!!!!!

2 comments:

Anonymous said...

Thanks :)
--
http://www.miriadafilms.ru/ купить кино
для сайта pullah.blogspot.com

SePuLaH said...

Apa ni...ko ingat aku paham ke benda ko tulis...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...