Saturday, November 13, 2010

Apa itu "BLOG WALKING"

Berkerut dahiku tatkala membaca post dalam chatbox. "BLOG WALKING". Huh? Blog berjalan? macam mana tu? (.'_' )?? Kepada bloggers sekalian, apa itu "BLOG WALKING"? Apa tujuannya tu?

Aku masih lagi budak hingusan dalam dunia blog ni. Walaupun dah lebih 2 tahun aku buat blog ni, tapi sampai sekarang aku masih tak paham tujuan/motif sebenar "blog berjalan" ni...

Lagi satu, aku tengok ada sesetengah penghantar komen tu anonymous. Dulu time mula2 belajar chatting, aku ingat anonymous ni nama orang. huhuhu. At least cuba lah bubuh nama, apa takut sangat ke nak bubuh nama sendiri? So dengan terkial-kial, aku pun tukar la setting supaya hanya bloggers saja yang boleh komen. Hoho




(Eh bodohnya aku ni, google je la kan?)

BLOG BERJALAN...lalalala

10 comments:

AdiE said...

hahaha...rajin2 la jalan2 kat blog org ye n leave ur comments k..

latest entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/11/3-p-pengalaman-baru-panas-penat.html

ahmad jo said...

blogwalking tu tanda kiat tggalkan jejak kat blog dia.,. nti dia blogwalking kita balik... ;)

..hizamirahim.. said...

haha.
blogwalking tu macam lalu lalang je ah.
lebih kurang macam tak baca pun blog tu.
=.=

ruffey said...

ye ye. rajin2 la datang blog org yg komen blog awak ni.

http://www.tekidingbubus.blogspot.com/

lol

aku ada 1 blog lg, tp setting private XD

Unknownlyknown said...

oo mksudnya blog ada sistem macam fb la? kita bleh notify other user yg komen dia telah berbalas??

epul said...

Hamdi:

The problem is nak update blog pun kekadang takde masa. huhuhu apa lagi nak baca blog orang.

epul said...

Ahmad Jo:

Thanks for following...

epul said...

Hizami:

So teruk jugak la blogwalking ni kan? Nak mencapub je kerja...Hihihi

epul said...

Rafshan:

Blog private tu pasal apa? kalau mengumpat2 dan gosip aku follow lah...Hahaha

epul said...

Usher:

Lebih kurang la, tapi ni macam lebih kepada mempromosikan blog. Blog walking ni macam mau bagitau ja yang ko ada lalu blog tu.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...