Friday, November 12, 2010

Aku anak manja???

Baru-baru ni ada sorang kawan aku tegur

"Kau ni Sepul macam budak-budak la. Tak matang langsung, manja pun ada" Kata Shasha (bukan nama sebenar) sambil layan FB.

"Hah? Bagus lah macam tu. Awet muda" jawab ku (padahal dalam hati, *DUSH DUSH DUSH*)

"Jangan lah nak bangga pulak...eeee.. HINE!!!" jawabnya lagi

Hm..persoalannya, aku manja ke? maybe, simply because aku anak bongsu kut. hehe. Dulu pernah time aku bermalam rumah kawan aku, mak kawan aku tu cakap kat aku:

"Saiful ni mesti anak bongsu kan?" Katanya dengan penuh yakin dan cantik.

Adakah aku ni berperangai terlampau manja sampai makcik tu boleh teka yang aku ni anak bongsu? Tapi aku xde la gesel2 macam kucing, takde la pegang2 orang gosok2 kepala kat lengan orang pun...

Apa-apa je la Shasha (bukan nama sebenar). Aku tak kisah pun orang nak cakap apa pasal aku. Bukan senang nak mengubah diri ni and aku tak dapat nak puaskan hati semua orang. Janji aku tak kacau orang, tak sakitkan hati orang (eh ni ada..huhuhu. orang tu tak nak tegur aku sampai sekarang. Mungkin aku ni annoying gila babi) dan tak curik barang orang lain. Betul tak?

Kepada yang baca blog ni secara senyap tu, jadi la follower aku...huhuhu


MANJA ke?uweekkk (muntah)

7 comments:

AdiE said...

YUP!
hahah..

latest entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/11/again.html

ruffey said...

anak ikan kowt

Anonymous said...

memang pun...tp yg bukan name sbnr tue saper...

Anonymous said...

ermmm...agak la pul kau ada manja sikit...kau perlu explore bnyk lagi..sbb sebab bongsu ke tp cara pembawakan kite dimate org...n gue rasa ader something yg kau pelu "crack" dlm diri kau tue...but so far kau bagus rajin,pandai, megemas rumah, pandai masak (klu sedap la)kene kurangkn mcd, pizza, kfc cam sem2 lalu...haha

SePuLaH said...

Daniel:

Hey how come you said that? we never even met in person...Huhuhu

SePuLaH said...

Rafshan:

Anak ikan ada di dalam sungai. hahaha

SePuLaH said...

Anonymous-anonymous sekalian:

Bubuh la nama..Walaupun aku rasa aku tau sapa korang...Huhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...