Saturday, October 11, 2008

Selamat Aidilfitri...

Tidak terlambat rasanya untuk mengucapkan Selamat Hari Raya kepada semua yang meraikannya. Hm...Sewaktu hari raya yang lalu, aku dan rakan-rakan yang lain mengadakan kunjungan Hari Raya ke rumah teman-teman sekolah menengah dulu di Labuan...Gembira rasanya dapat jumpa ngan dorang semula...

Di sini, sayakongsikan beberapa gambar yang sempat dirakamkan untuk kenang-kenangan...

Kalau mau copy, untuk hasil terbaik, single left klik pada gambar tersebut dahulu. Sesudah gambar dengan saiz sebenar dibuka, barulah right click, save picturee as..OK?

My cutey girlfriend and I...Hehehe..so sweet..
Beraya di rumah OKK Nurul aka Punkz. Sedap wo kek aiskrim ko Nurulz
Terlalu penat beraya sampai Faris (paling kanan) tertidur...kikikih...
Ni kat Rumah Faris...Sedap woo mi sup mamanya buat. Kalau mamanya masak nasi dagang, lagi nyaman...
Di rumah mentua...hahaha...gurau ja.
Di rumah bini Sharil aka rumah Emmy...kikiki...Xputus2 cerita di rumah si Emmy...
Ni di rumah Nurul juga. Aku nda pandai susun. Biarla gambar ni di bawah.heeee...
Di rumah Atikah Ali...Disinilah aku 1st time jumpa kek perisa cengkih...huhuhu...
Kunjungan yang menyedihkan..Nda pa la..kami paham...huhuhu...
Ni di rumah anak Ustat Roslan, Sepul Amrie...Ala, si Lapi nda ada...
Ani kami beraya di rumah si Pa aka Normala

Kenangan yang terindah..Hm...Hari raya habis macam tu ja.Lepas ni, sibuk la denga testnya, quizes, assignments...blablabla...

And sorry to some of our Labuan friends; Fify, Emmy and siapa2 ja la coz tak terbawa bersama beraya...Hopefully, tahun depan bole kali ah...

Kawan2, ingatlah kenangan2 kita bersama...
(^^,)/

4 comments:

ruffey said...

fuiyoo
meriahnya korangg
jelez la plak

haziah said...

wow!! em.. bila tgk kamu suda besar... Rs aku nie tua tol...

Deelenx said...

bes gler korg brya sma2...
jeles aku...
hohohoho

Pullah said...

Hehehe...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...