Tuesday, March 29, 2011

Kejelitaan adalah hak milik setiap insan...

Wah tajuk...bukan main lagi. Bukan apa, baru2 ni time orang lain sibuk membuat persiapan menyambut Earth Hour 2011, ktorang plak sibuk untuk bengkel grooming yang dianjurkan oleh Men's Health Malaysia bertempat di MyCookBook...Thanks Men's Health sebab sponser ktorang untuk bengkel ni...(tapi kena bayar jugak sikit la...)


Aku yg tgh pakai baju GAY bergambar dgn bakal Hero Remaja...keh3... (seriously he already in Majalah Remaja for ruangan Hero)



Align CenterHadiah kami dapat...Foam pencuci muka IDI bernilai RM 1++...Thanks Men's Health and IDI


Dalam kesibukan kami bergambar-gambar di Sunway Giza yang kelass ni, ada jugak 1 couple mat salleh & minah salleh celup tu duk usha ktorang...Hensem sangat ke ktorang atau overdress? cuba tgok bulatan merah dalam gambar kat bawah ni...Siap dua-dua skali menjeling ktorang...Haisy...


P/S: APA TENGOK-TENGOK?KAU INGAT KAU CHANTEEK??? (Sila baca ayat ni dengan lenggok pondan. Terima kasih)

4 comments:

ABC said...

dh korang berempat macam gay...mana xpndang la weh... gila gay syial pakai baju camtu..ahhahaha....

weh...xdak posting baru kah?

epul said...

Haha...Cis. Cilakak kau Binson..

Mana ada, ni la post terbaru. Tiada idea mau post pasal apa...

ABC said...

hahaha..weh..pkai baju tu nek flight..cam pelakon Hong Kong gay syial..ahhaha...jan kentut depan gay sudah..ahaha...ada reason tu...

epul said...

Oh cerita kentut tu..Sudah basi la Robinson...Aiyo...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...