Wednesday, December 9, 2009

Mari berpindah ke Kampus Puncak Alam (^^,)

(Sigh)


(Click at the picture to magnify it)

Greetings!!!

Tiada ribut, tiada tsunami tiba-tiba datang satu berita yang mengarahkan kami pelajar Tourism UiTM Shah Alam semester 4 untuk berpindah ke Kampus Puncak Alam. Bertubi-tubi komen di Facebook menyatakan ketidakpuashatian terhadap penghijrahan ini. Almaklumlah, makluman mengenai perpindahan ini dibuat at the very last minute, 8 December 2009 baru officially announced.

Well, kasihan la for those yang menyewa luar. Ada yang baru saja pindah rumah, tup2 terpaksa lagi berpindah. (I duk hostel...No matter.Hohoho)

Geram? Marah? Apa yang aku boleh buat? Geram dan marah xdapat menyelesaikan masalah kan? Better terima saja lah...

FYAI, (for you all info) Puncak Alam adalah kampus baru UiTM yang terletak di kawasan hutan. Kawasan ni sebenarnya baru di buka. Kalau anda tengok google map versi satellite pun xdapat show clear view..


Kampus UiTM Puncak Alam yang cantik, indah dan saujana mata memandang

Puncak Alam...Here I come!!!




(Uweeek...Waa...Arghh...Kalau dapat buat komik macam Koudamainframe lagi comel)

2 comments:

yaya.. said...

ahaha..cme2..etowng dak fast track pown bwu jew cmpy tat cmpus neyh..wut a nice view..ermmmm..nk or xnk..tpkse gark stay tat cneyh...

SePuLaH said...

Aiyo susah tul la nak baca komen awak ni..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...